Magazinul de cartier în care găsești dulciuri americane

Quick Deli este un non-stop aflat la granița Districtului 40*, unde pe lângă produsele obișnuite pe care le găsești în majoritatea magazinelor de cartier, au și dulciuri americane: Pop Tarts, Twizzlers, Reese's, Hersey's, Pringles etc.

Magazinul este deschis de 26 de ani fără întreruperi și a trecut cu bine peste boom-ul marilor retaileri internaționali, criza economică din 2009 și închiderea pentru reabilitare a străzii pe care se află.

Liliana Comăneci, fosta cumnată a Nadiei Comăneci, este propietara magazinului de 100mp de pe strada Tunari, nr.2. În 1994, când a deschis magazinul, Liliana se ocupa personal atât de vânzare, cât și de găsirea furnizorilor şi alegerea produselor. În prezent, are 17 angajați, dar îi face plăcere să se ocupe în continuare de alegerea produselor și relația cu furnizorii.

Ceea ce face special acest magazin, pe lângă continuitate, este disponibilitatea de a face mereu schimbări și îmbunătățiri. De-a lungul timpului, magazinul a fost extins, a devenit non-stop, și-a schimbat sortimentația din una obișnuită pentru un magazin de la colț de bloc în una care include produse pe care le găsești mai greu în România și produse premium.

Mulți dintre copiii primilor clienți ai magazinului au devenit la rândul lor clienții magazinului. Pentru aceștia și pentru persoanele care locuiesc sau lucrează în zonă și frecventează des magazinul există un card de fidelitate prin care au acces la diverse reduceri și beneficii.

Eu am descoperit Quick Deli de curând, dar deja am încercat vată de zahăr Dr. Pepper, Pop Tarts cu afine, cremă de marshmallow cu aromă de caramel și Pringles din orez cu aromă de Indian Tandoori Chicken Masala (care sunt super buni).

Un alt non-stop din București, unde găsești o gamă variată de produse din import este XO Market. Poți citi un interviu cu propietarul magazinului pe blogul Andrei Nicula.

*District 40 este un proiect dezvoltat de ARCEN pentru a transforma prin cultură și comunitate zona ce se întinde de la Str. Mihai Eminescu la Piața Rosetti, de la Piața Gemeni la Piața  Lahovari, de la Bulevardul Magheru la strada Vasile Lascăr.